Chodzi mi o typową przyjemność przez duże P

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 A zresztą - jeden lubi rybki, a drugi akwarium. Tolerancyjnym być trzeba, ot co :wink:
  A zresztą - jeden lubi rybki, a drugi akwarium. Tolerancyjnym być trzeba, ot co :wink:   

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
JO rządzi !!!!
Napisano Ponad rok temu
NOW, PINOCCIO, TELL ME A HUGE LIE...P.S. Jak to leciało? Kłam Pinokio..., kłam....

Napisano Ponad rok temu
Nawet mimo tego, że nie wibruje...? 8)hmmm chyba byl juz podobny temat...ehh dla mnie boken jest najlepszy
Napisano Ponad rok temu
 nasze dojo jest tak niskie że niestetyty o treningu z prawdziwego zdarzenia z bronią można tylko pomarzyć ( no chyba że ktos wymyśli trening z bokkenem w suwari waza
   nasze dojo jest tak niskie że niestetyty o treningu z prawdziwego zdarzenia z bronią można tylko pomarzyć ( no chyba że ktos wymyśli trening z bokkenem w suwari waza   ) z tego co się orientuje wiele klubów ma podobny problem
   ) z tego co się orientuje wiele klubów ma podobny problem   . A wiec trening z bokkenem odpada , o treningu z jo można zapomnieć  ( póki co leży w domu pod łóżkiem i czeka na lepsze czasy ) wiec pozostaje tanto , będę oryginalny i obstawie  nożyk ale tylko dlatego że zmusza mnie do tego sytuacja :wink:
  . A wiec trening z bokkenem odpada , o treningu z jo można zapomnieć  ( póki co leży w domu pod łóżkiem i czeka na lepsze czasy ) wiec pozostaje tanto , będę oryginalny i obstawie  nożyk ale tylko dlatego że zmusza mnie do tego sytuacja :wink:

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swego czasu na Akademickiej Fujo Nakamura, prowadził treningi z bokenem w suwari waza. (A tam nie ma takiej potrzeby:) Zapewniam, że da się ćwiczyć i daje to bardzo dużego kopa, jeżeli chodzi o wyluzowanie ramion i (na pierwszy rzut oka paradoksalnie) pracę bioder.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to zależy jaki trening, jak kata to zrozumiałe że wołe cwiczyć z bokkenem i jo, jeżeli z partnerem to tanto.

Napisano Ponad rok temu
Nawet mimo tego, że nie wibruje...? 8)hmmm chyba byl juz podobny temat...ehh dla mnie boken jest najlepszy
Napisano Ponad rok temu
 ale i tak było fajnie
 ale i tak było fajnie  A tak czy siak bokken ruleeezz
  A tak czy siak bokken ruleeezz  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W takim razie zapraszam Cię na kawę, robię świetną kawę po irlandzkuja lubie wszystko a szczegolnie jo

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu