Cholera... cos się stało ?! Po prostu....ten 17 letni chłopak okazał się lepszy. Ale...dlaczego ?! Jak wchodził Maciek to mówiłem kolegom, którzy nie wiedzieli o co chodzi: "To taki wymiatacz, że hej !!!". A w duchu sobie myślałem "...tylko nie zabij chłopaka
 ".  A potem....  hmmm. No ale tak w sporcie bywa. Taka jest magia sportu.
 ".  A potem....  hmmm. No ale tak w sporcie bywa. Taka jest magia sportu.No i moim zdaniem...pierwsza walka z Białorusinem. Wynik chyba nie był taki oczywisty ? Co....jak myślicie ?
I jak do diabła było z ŁOKCIAMI !?!?!?!? Mirek mówił na treningach, że będą walki zawodowe bez ochraniaczy kolana+łokcie. A tu łokcie pojawiły się dopiero pod koniec obu walk. W pierwszej minimalnie...w drugiej więcej. I raczej wyglądało to tak jakby białorusin strzelił łokciem a Maciek potem też używał lokcia "bo co się będzie".
Jeżeli łokcie były dozwolone, to czemu na początku nikt ich nie używał... a jeśli nie byly dozwolone (ale chyba byly, tak ?) to czemu ...ehm...byly ?
I jak wam się podobało zachowanie tego pierwszego z Chinooka ?
Cholera...całym sercem byłem z Maćkiem.
respekt
...

chcialbym to zobaczyc
   chcialbym to zobaczyc

Czyli brak umiejętności balansowania ciałem. Ale zobacze za tydzień jak to wyglądało, szkoda wielka i Maciek, nie zrażaj się. Jeszcze się odgryziesz.
  Czyli brak umiejętności balansowania ciałem. Ale zobacze za tydzień jak to wyglądało, szkoda wielka i Maciek, nie zrażaj się. Jeszcze się odgryziesz.

FaceBook
 FaceBook