[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ciekawi mnie, czy to tylko efekt placebo i autosugestii, czy może coś więcej

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I powstaje pytanie:Ciekawe, nosi to min. A.Silva i inne gwiazdy UFC. A ciekawsze jest to że na allegro kosztuje to 5 razy mniej niż na oficjalnej stronie.
 czy to, że " A.Silva i inne gwiazdy UFC" coś robią, to znaczy, że to jest mądre i/lub racjonalne
 czy to, że " A.Silva i inne gwiazdy UFC" coś robią, to znaczy, że to jest mądre i/lub racjonalne  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Jak działa hologram?
Technologia Power Balance oparta jest na założeniu optymalizacji naturalnego przepływu energii w organizmie człowieka. Założenie to jest zbliżone do koncepcji występujących w wielu filozofiach wschodnich. Zadaniem hologramu w Power Balance jest pozytywne oddziaływanie na pole energetyczne człowieka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe, nosi to min. A.Silva i inne gwiazdy UFC. A ciekawsze jest to że na allegro kosztuje to 5 razy mniej niż na oficjalnej stronie.
 Firma placi im za to by nosili.
 Firma placi im za to by nosili.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 na niektórych przynajmniej.
  na niektórych przynajmniej. Napisano Ponad rok temu
No ale co można udowodnić?widział ktoś testował ?
ja widziałem , znam typka co breaka tańczy , i na podstawie prostych testów można udowodnić działanie tej bransoletki , bransoletka składa sie z sylikonu i mylaru
Napisano Ponad rok temu
Co w przypadku, kiedy nie odczuwam żadnego efektu lub myślę, że Power Balance nie działa?
Produkt można nosić bez żadnego ryzyka przez 30 dni, i można go zwrócić w dowolnym terminie w tym okresie wraz z paragonem.
Napisano Ponad rok temu

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu